NACIONALNI OKVIR
KVALIFIKACIJA SRBIJE
9. October 2017. 15:10

Sastanak sa ETF delegacijom

Dana 9. oktobra 2017. godine u kabinetu pomoćnika ministra, prof. dr Vesne Mandić, u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, održan je sastanak sa predstavnicima ETF delegacije u cilju predstavljanja dosadašnjih dostignuća u razvoju I implementaciji Nacionalnog okvira kvalifikacija.

Sastanku su prisustvovali gospodin Šon Mendez, regionalni menadžer za Srbiju, gospođa Mirjam de Jong, specijalista za razvoj sistema kvalifikacija, prof. dr Vesna Mandić, pomoćnik ministra za razvoj i visoko obrazovanje, gospođa Vesna Fabian, rukovodilac odseka za razvoj, Vladimir Popović, saradnik na projektu “Nacionalna baza kvalifikacija” i Ana Brkić Đorđević, saradnik na projektu “Inicijativa za zapošljavanje mladih”.

Delegacija ETF-a je izrazila zadovoljstvo uspešnom saradnjom i dosadašnjim postignutim rezultatima koji je postigao tim za Nacionalni okvir kvalifikacija. Gospodin Mendez je sa zadovoljstvom istakao da ćemo na podršku ETF-a i dalje moći da računamo u našim daljim planovima za uspostavljanje Nacionalnog okvira kvalifikacija.