НАЦИОНАЛНИ ОКВИР
КВАЛИФИКАЦИЈА СРБИЈЕ
9. октобра 2017. 15:10

Састанак са ЕТФ делегацијом

Дана 9. октобра 2017. године у кабинету помоћника министра, проф. др Весне Мандић, у Министарству просвете, науке и технолошког развоја, одржан је састанак са представницима ЕТФ делегације у циљу представљања досадашњих достигнућа у развоју и имплементацији Националног оквира квалификација.

Састанку су присуствовали господин Шон Мендез, регионални менаџер за Србију, госпођа Мирјам де Јонг, специјалиста за развој система квалификација, проф. др Весна Мандић, помоћник министра за развој и високо образовање, госпођа Весна Фабиан, руководилац одсека за развој, Владимир Поповић, сарадник на пројекту “Национална база квалификација” и Ана Бркић Ђорђевић, сарадник на пројекту “Иницијатива за запошљавање младих”.

Делегација ЕТФ-а је изразила задовољство успешном сарадњом и досадашњим постигнутим резултатима који је постигао тим за Национални оквир квалификација. Господин Мендез је са задовољством истакао да ћемо на подршку ЕТФ-а и даље моћи да рачунамо у нашим даљим плановима за успостављање Националног оквира квалификација.